MENÚ NIT (25 EUROS)

PRIMERS

Amanida de carpaccio, parmesà i salsa tártara
Gaspatxo amb gelat de cogombre i crudités
Amanida de fabetes amb pernil d´ànec
Amanida de formatge de cabra amb fruits secs i codony
Raviolis a la boloñesa
Tallarines amb salsa de pernil ibèric
Espàrrecs a la brasa amb romesco i oli d´atmelles
Meló al porto, pernil ibèric i sorbet de menta

SEGONS

Calamars a la planxa o andalusa amb maionesa kimchie
Arròs Tècum a la llauna
Arròs melós amb ceps i bolets
Tataki de tonyina amb kikos I soja
Llàgrimes de porc ral amb salsa agredolça i cebetes
Entrecot de vedella a la brasa (200gr)
Cuixa d´ànec amb salsa de fruits vermells
Carpaccio de vedella amb parmesà

GRAN VARIETAT DE POSTRES

IVA inclòs.
BEGUDA INCLOSA