MENÚ HIVERN

DE DIVENDRES NIT A DIUMENGE, I FESTIUS

PRIMERS PLATS

Amanida de carpaccio, parmesà i salsa tártara
Amanida de llenties, verduretes i vieira a la planxa
Amanida tèbia de bolets, gambes i brie arrebossat
Amanida de fabetes amb pernil d´ànec
Amanida de formatge de cabra amb fruits secs i codony
Raviolis a la carbonara amb rovell d´ou
Patates braves amb pebrots del padró
Carxofa a la brasa amb oli d'atmelles
Crema de porros amb escuma de pernil i ou a baixa temperatura

SEGONS PLATS

Arròs de peix i marisc (Mínim 2 persones)
Arròs Tècum a la llauna (Mínim 2 persones)
Arròs melós amb ceps i bolets (Mínim 2 persones)
Tataki de tonyina amb kikos I soja
Llenguado a la planxa amb salsa de ceps
Peu de porc a la brasa amb all i oli i oli d´atmelles
Ventall ibèric
Entrecot de vedella a la brasa (200gr)
Llata de vedella a la brasa
Cuixa d´ànec amb salsa de fruits vermells
Suprema de lluç a la romana amb patata al caliu i maionesa

GRAN VARIETAT DE POSTRES

Preu: 25 € (IVA inclòs) · Pa i beguda inclosos (Aigua, copa de vi o cervesa, refresc)