MENÚ FESTIU I NITS (25 EUROS)

DE DIVENDRES NIT A DIUMENGE, I FESTIUS

PRIMERS:

Amanida de carpaccio, parmesà i salsa tártara
Amanida de llenties, verduretes i llomet de bacallà a baixa temperatura
Amanida tèbia de bolets, gambes i brie arrebossat
Amanida de fabetes amb pernil d´ànec
Amanida de formatge de cabra amb fruits secs i codony
Raviolis a la carbonara amb rovell d´ou
Patates braves amb pebrots del padró
Espàrrecs a la brasa amb romesco i oli d´atmelles
Daus de pinya amb pernil ibèric cruixent i gelat de poma

SEGONS:

Arròs de peix i marisc
Arròs Tècum a la llauna
Arròs melós amb ceps i bolets
Tataki de tonyina amb kikos I soja
Tataki de salmó amb yakitori flambejat i maionesa wasabi
Peu de porc a la brasa amb all i oli i oli d´atmelles
Ventall ibèric
Entrecot de vedella a la brasa (200gr)
Cuixa d´ànec amb salsa de fruits vermells
Suprema de lluç a la romana amb patata al caliu i maionesa

GRAN VARIETAT DE POSTRES

Beguda inclosa / Cafè inclòs / Menú a taula complerta / Caps de setmana i festius / No se servirà a partir de les 15.00 i les 22.30 h