MENÚ FESTIU (25 EUROS)

CAPS DE SETMANA I FESTIUS

PRIMERS:

Amanida de carpaccio, parmesà i salsa tártara
Amanida de tomàquet de Montserrat, mozarel.la, alvocat i pesto
Gaspatxo amb   crudités i gelat
Amanida de fabetes amb pernil d´ànec
Amanida de formatge de cabra amb fruits secs i codony
Raviolis a la boloñesa
Patates braves amb pebrots del padró
Espàrrecs a la brasa amb romesco i oli d´atmelles
Meló al porto, pernil ibèric i sorbet de menta

SEGONS:

Calamars a la planxa
Calamars a l´ andalusa amb maionesa kimchie
Arròs de peix i marisc
Arròs Tècum a la llauna
Arròs melós amb ceps i bolets
Tataki de tonyina amb kikos I soja
Peu de porc a la brasa amb all i oli i oli d´atmelles
Entrecot de vedella a la brasa (200gr)
Cuixa d´ànec amb salsa de fruits vermells
Suprema de lluç a la marinera

GRAN VARIETAT DE POSTRES

Beguda inclosa / Cafè inclòs / Menú a taula complerta / Caps de setmana i festius / No se servirà a partir de les 15.00 i les 22.30 h