La Carta

Plats per compartir

Carxofa a la brasa amb oli d´ametlla i pernil - 2,75 (u)
Patates braves amb pebrots i salsa de verdura picant i all i oli - 6,5
Calamarsets a l’andalusa - 11,80                                          
Croquetes de pollastre i pernil Ibèric (16 unitats) 8,00
Musclos  a la brasa 9,50
Encenalls de pernil ibèric d’aglà amb pa de coca i tomàquet 15,00
Pa de brioix amb cansalada, amanida d’herbes i salsa yakitori 4,00 (U)
Pop a la brasa amb parmentier de patata i cansalada rostida 14,50
Carpaccio de vedella amb parmesà, foie i tàrtara 8,50
Cloïsses a la marinera 11,50
Torrades de calçots, romesco i terrina de foie cremada  (2 unitats) 9,90

Entrants freds

Amanida de formatge de cabra en spring-roll, fruits secs i codony 8,50                                                                   
Amanida de tardor amb parmesà, raïm, magrana i pernil ibèric 9,50
Amanida de búfala amb alvocat i pernil ibèric 10,50          
Amanida de peu de porc cruixent, patates amb all i oli i oli d´ametlles 10,50       
Amanida xatonada d´escarola amb tonyina, anxoves, bacallà, romesco i olives kalamata 10,50

Entrants calents

*Arròs negre “Can Bosch” de sípia i carxofes (mínim 2 racions) 12,50
*Arròs de peix i marisc (mínim 2 racions) 14,00
*Arròs “socarrat” amb gambetes  (mínim 2 racions) 12,50
Arròs Tècum a la llauna 11,50    
Arròs melós de ceps i  foie 14,00   
Saltat d´arròs, verdures, soja, amb heura, torradetes i oli de sèsam 11,50                                                                                                  
* Fideuà de peix amb cloïsses  i músculs 12,50                                                                               
Tallarines amb salsa de perníl ibèric, parmesà i ou 9,50
Raviolis de carn amb salsa 4 formatges o bolonyesa 8,50                                                                                   
Lasagna de verdures amb beixamel de tòfona 9,50
                          
(*UNA RACCIÓ SUPLEMENT DE 3)

Carns i peixos

Rap arromescat amb gambes 15,80€
Llom de Bacallà a l’all negre i verduretes 14,00
Suprema de lluç amb pil pil i espàrrecs 13,50
Tataki de tonyina amb caviar de soja i kikos  13,50
Calamarsets a la planxa amb allioli negre 11,50  
Tallata de vaca a la brasa amb herbes 15,50
Escalopines de vedella a l’oporto 14,90
Magret d’ ànec amb salsa agredolça i cebetes dolces 13,50
Cuixa d’ànec agredolça amb poma 11,50

*Pels més petits: Macarrons a la bolonyesa,escalopa de pollastre arrebossat i patates 10,00€


(servei de pa 1,50€per persona)

Postres

*Crema catalana amb melindro de taronja,llimona confitada i sorra de canella   5,75€
*Pastis de tres gustos de xocolata (By KKO pastissers)  6,00€
*Panacotta amb mango,coco i coulis de maracuya  5,00€
*Tiramisú en got  5,50€
*”Torrija” amb crema anglesa i gelat de llet merengada  5,75€
*Daus de pinya a la brasa amb sorbet de llimona i gingebre amb crema de cítrics  6,00€
*Mousse de xocolata blanca amb coulis de mango i crumble  6,00€
*Pastis de formatge amb melmelada d’aranyons i el seu gelat 6,00€
*Trufes de xocolata 4,00€

 

Gelats

*De music,vainilla amb fruits secs i banyat amb P,X  4,50€
*De torró amb ametlla i xocolata cruixent  4,50€
*De Cheesecake amb gerds  4,50€
*De llimona
amb Marc de cava (sorbet)  5,00€
*De menta fresca amb fulles  4,50€


Suggeriments de carta

Amanida de llenties pardines amb vinagreta de verdures i gambes saltejades 9,50
Trinxat de col i patata amb bolets I cansalada de coll confitada 9,50
Arròs amb carxofa, espàrrecs, calçots I romesco 12,00
Ventall ibèric a la brasa amb salsa gorgonzola 14,50
“Xuletón” a la brasa amb guarnició 3,50 els 100gr

Menú infantil

Macarrons a la bolonyesa
Escalopa de pollastre arrebossat i patates