La Carta

Plats per compartir

Encenalls de pernil ibèric amb pa de coca i tomàquet 15,00
Formatge curat amb nous, codony i torradetes 10,00
Carpaccio de vedella amb parmesà i salsa tàrtara 8,00                           
Pa de brioix amb cansalada, amanida d´herbes i salsa yakitori 4,00(u)
Espàrrecs a la brasa amb salsa romesco i oli d´ametlla i pernil 8,00
Patates braves amb pebrots, salsa de verdura picant i all i oli 6,50       
Croquetes de pollastre i pernil ibèric (16 unitats) 8,00
Calamarcets a la andalusa 11,80
Pop a la brasa amb parmentier de patata i cansalada rostida 14,50
Gambes a l´allet 11,50
Musclos a la brasa 9,50
Cloïses a la marinera 11,50

Entrants freds

Amanida de formatge de cabra en spring-roll, fruits secs i codony 8,50                                                                   
Amanida de maduixes amb gorgonzola i nous  9,50
Amanida de búfala amb alvocat i pernil ibèric 10,50          
Amanida de fabetes amb pernil ibèric, terrina de foie caramel.litzat i vinagreta de menta 10,50
Amanida xatonada d´escarola amb tonyina, anxoves, bacallà, romesco i olives kalamata 10,50                              

Entrants calents

*Arròs negre “Can Bosch” de sípia i carxofes (mínim 2 racions) 12,50                                      
*Arròs de peix i marisc (mínim 2 racions) 14,00
*Arròs “socarrat” amb gambetes  (mínim 2 racions) 12,50
Arròs Tècum a la llauna 11,50
Arròs melós de ceps i  foie 14,00   
Arròs vegetal amb verduretes i heura 12,00
* Fideuà de peix amb cloïsses  i musclos 12,50                                                                                                  
Tallarines amb salsa de perníl ibèric, parmesà i ou 9,50
Raviolis de carn amb salsa 4 formatges o bolonyesa 8,50                                                                                  
Lasagna de verdures amb beixamel de tòfona 9,50
                         
(*UNA RACCIÓ SUPLEMENT DE 3€)

Carns i peixos

Rap a la marinera 15,90
Llom de Bacallà a l’all negre i verduretes a la brasa 14,00
Suprema de lluç amb salsa verda 12,50
Tataki de tonyina amb caviar de soja, kikos, oli de soja i gingebre 13,50
Calamarsets a la planxa amb allioli negre 11,50
Entrecot a la brasa amb guarnició 14,50
Peu de porc a la brasa amb patata al caliu i all i oli 10,50
Ventall a la brasa o amb salsa gorgonsola 12,50
Costelles de xai a la brasa amb guarnició 12,50
Magret d’ ànec amb salsa agredolça i cebetes dolces 13,50
Cuixa d’ànec amb poma 11,50