La Carta

Plats per compartir

Encenalls de pernil ibèric amb pa de coca i tomàquet 15,00
Carpaccio de vedella amb parmesà i salsa tàrtara 10,00                                                                       
Espàrrecs a la brasa amb salsa romesco i oli d´ametlla i pernil 8,00                                 
Patates braves amb pebrots, salsa de verdura picant i all i oli 6,50         
Croquetes de pollastre i pernil ibèric (16 unitats) 8,00         
Calamarcets a la andalusa 11,80                     
Pop a la brasa amb parmentier de patata i cansalada rostida 14,50
Gambes a l´allet 11,50
Musclos a la brasa 9,50
Cloïses a la marinera 11,50

Entrants freds

Amanida de formatge de cabra en spring-roll, fruits secs i codony 8,50                                                                   
Amanida de pinya i meló amb pernil d´ànec i gelat de poma 10,50
Amanida de búfala amb alvocat i pernil ibèric 10,50          
Tarrina de foïe amb melmelada de tomàquet dolç i figues 11,50
Timbal d´escalivada i esqueixada amb anxoves i oliva kalamata 10,50
Gaspatxo amb crudites i gelat de cogombre 9,00

Entrants calents

*Arròs negre “Can Bosch” de sípia i carxofes (mínim 2 racions) 12,50                                      
*Arròs de peix i marisc (mínim 2 racions) 14,00
*Arròs “socarrat” amb gambetes (mínim 2 racions) 12,50
Arròs Tècum a la llauna 11,50
Arròs melós de ceps i  foie 14,00   
Arròs vegetal amb verduretes i heura 12,00
Tallarines amb salsa de perníl ibèric, parmesà i ou 9,50
Raviolis de carn amb salsa 4 formatges o bolonyesa 8,50                                                                                  
                         
*UNA RACCIÓ SUPLEMENT DE 3€

Carns i peixos

Sèpia a la planxa amb all i julivert 12,50    
Llom de Bacallà a l’all negre i verduretes a la brasa 14,00
Suprema de lluç amb salsa verda 12,50
Tataki de tonyina amb caviar de soja, kikos, oli de soja i gingebre 13,50                           
Calamarsets a la planxa amb allioli negre 11,50                  
Entrecot a la brasa amb guarnició 14,50                                                   
Peu de porc a la brasa amb patata al caliu i all i oli 10,50                                           
Costelles de xai a la brasa amb guarnició 12,50                                                       
Magret d’ ànec amb salsa agredolça i cebetes dolces 13,50